Vacature Projectleider Elektrotechniek

10 juni 2017

Om onze organisatie te versterken en het succes verder uit te bouwen, zijn wij op zoek naar een gedreven kandidaat voor de functie van:

Projectleider Elektrotechniek

In deze technisch commerciële functie richt je je op het uitvoeren van geïntegreerde opdrachten van de verschillende elektrotechnische installaties bij diverse opdrachtgevers. In overleg met de klant kom je tot de gewenste oplossingen op elektrotechnisch gebied in de utiliteit en woningbouw. Je bent een professionele sparringpartner voor onze klanten en resultaatgericht. Naast je commerciële werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het financieel en planmatig beheersen van de projecten.

Wie zoeken wij?

Technisch en vakinhoudelijk ben je een kei. Je hebt ervaring opgedaan in zowel de binnen- als buitendienst en hebt de laatste jaren ruime ervaring opgedaan als projectleider. Je bent gedreven en schuwt niet om zelf de armen uit de mouwen te steken bij de gehele projectbegeleiding en werkvoorbereiding.

Je neemt je verantwoordelijkheid om projecten van begin tot het eind te begeleiden. Het realiseren van projecten, het organiseren van het bouwproces en beheersen van de risico’s zijn bekend terrein. Je bent een echte planner, flexibel en kennis van Syntess Atrium is een pre. Daarnaast heb je aantoonbare leidinggevende kwaliteiten, je bent communicatief vaardig, een teamspeler en bent positief kritisch richting jezelf, de organisatie en collega’s. Je bent in het bezit van minimaal een middelbare opleiding richting elektrotechniek en fungeert door opleiding of werkervaring op HBO niveau.

Wat bieden wij?

• Informele werksfeer;
• Korte directe communicatielijnen;
• Enthousiaste en gemotiveerde medewerkers;
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
• Uitdagende en veelzijdige functie;
• Compleet pakket arbeidsvoorwaarden (inclusief auto, telefoon en laptop van de zaak);

Wil je werken bij een familiebedrijf waarin techniek en service centraal staan? Waar hard werken –voor zowel grote als kleine projecten- belangrijk is? Net zoals het nakomen van afspraken? Maar waar ook aandacht is voor individuele ontplooiing, collegialiteit en betrokkenheid? Dan is Van Eck Elektro het bedrijf dat bij je past!

Belangstelling?

Stuur je korte sollicitatiebrief met uitgebreide CV aan:

Van Eck Elektro B.V.
t.a.v. Laurens van Heumen
Industrieweg 25
4181CA WAARDENBURG

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Over Van Eck

‘Van Eck’ is de installateur met een totaal concept voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring en staan bekend om kwaliteit en innovatieve toepassingen in allerlei sectoren. Een toonaangevend installatiebedrijf zowel voor vakkundige aanleg van nieuwe (elektrotechnische) installaties als renovatie van bestaande.

Kwaliteit, innovatie en veelzijdigheid in elektrotechniek, telematica en beveiliging.