100 jaar "Van Eck"

Van Eck Elektro - oude pand
Van Eck Elektro, Telematica & Beveiliging

De historie van Van Eck gaat terug naar 1915. Het bedrijf is uitgegroeid van een huis-aan-huis installateur die op zijn fiets met draad en buis op zijn schouder door Waardenburg ging, tot een moderne organisatie met circa 40 medewerkers gevestigd aan de Industrieweg 25 te Waardenburg. Hier is ruim 1000 m2 beschikbaar voor magazijn, werkplaats en kantoor.

Het logo van Van Eck door de jaren heen:

De huidige directeur/eigenaar, Dhr. L.J.W. (Laurens) van Heumen, is sinds 2016 in deze positie aan Van Eck verbonden en de 4e achtereenvolgende eigenaar.

Missie & Visie

Van Eck heeft jarenlange ervaring en staat bekend om kwaliteit en innovatieve toepassingen in allerlei sectoren. Het is een toonaangevend installatiebedrijf zowel voor vakkundige aanleg van nieuwe elektrotechnische installaties als renovatie van bestaande. We garanderen een lange levensduur van de installaties en werken met onderdelen van hoge kwaliteitswaarden van gerenommeerde merken.

Van Eck houdt zich ook bezig met MVO, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en is expert in het adviseren van de mogelijkheden tot energiebesparing. Zij levert een energiebesparingsrapport met advies tot maatregelen voor stroombesparing. Er wordt waar mogelijk gewerkt met duurzaam geproduceerde materialen. Van Eck is ook gecertificeerd elektro-installateur en beschikt over de nodige certificaten voor keuring en inspectie van elektrische installaties.

Laurens van Heumen over "Van Eck"

Over Van Eck

‘Van Eck’ is de installateur met een totaal concept voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring en staan bekend om kwaliteit en innovatieve toepassingen in allerlei sectoren. Een toonaangevend installatiebedrijf zowel voor vakkundige aanleg van nieuwe (elektrotechnische) installaties als renovatie van bestaande.

Kwaliteit, innovatie en veelzijdigheid in elektrotechniek, telematica en beveiliging.