Telematica & Beveiliging
Toegangscontrole systemen

De beveiliging van uw pand

Als ondernemer wilt u geen ongewenste gasten in uw pand krijgen. tevens wilt u behereb tot welke ruimten uw medewerkers toegang hebben.  Daarom zult u op de één of andere manier aan toegangscontrole moeten doen. Omdat u niet 24/7 beschikt over menselijk toezicht zult u dit moeten aanvullen met een vorm van elektronische beveiliging.

Vraag advies aan Van Eck

Voor een advies op dit gebied kunt u zich het beste richten tot een deskundig bedrijf dat beschikt over kennis van de beste en meest praktische apparatuur en van de meest geavanceerde technieken op het gebied van toegangscontrole.

Bij Van Eck kunt u terecht voor een passende oplossing voor het probleem van de toegangscontrole. Voor toegangscontrole zijn diverse elektronische installaties beschikbaar met verschillende mogelijkheden. De keuze voor de juiste apparatuur is afhankelijk van uw wensen, het soort gebouw dat u wilt beveiligen en uw budget.

Wij kunnen u op dit gebied uitvoerig van advies dienen, waarna u een afgewogen beslissing kunt nemen.

Totaalvisie op de veiligheid van uw gebouw

Wij werken altijd met een totaalvisie op de beveiliging van uw gebouw. Wij zullen er ook altijd de overige aspecten bij betrekken, die van belang kunnen zijn voor de beveiliging van uw pand en voor de controle op de toegang tot uw pand.

Wij zullen ons er nooit vanaf maken door u slechts een installatie te verkopen, maar we zullen altijd aandacht hebben voor nut en noodzaak van een bepaalde installatie in de gegeven situatie en eventuele alternatieven aan u voorleggen.

Na een gedegen studie van uw situatie zullen wij u de juiste wijze van controle aanbevelen en deze voor u aanleggen en in gebruikstellen. Dit kan eventueel in combinatie met andere maatregelen die van belang zijn bij de beveiliging en van uw pand. Wij werken samen met gerenommeerde beveiligingspartners en kunnen u dus een allround advies geven.

Meer informatie of een afspraak

De aanschaf van een systeem voor de controle op de toegang van uw gebouw is niet iets wat u iedere dag doet. Wij begrijpen dan ook dat u waarschijnlijk graag meer informatie wilt inwinnen over de mogelijkheden en daarvoor kunt u natuurlijk bij ons terecht. Onze adviseurs zijn deskundig en kunnen u van alle gewenste informatie voorzien.

Over Van Eck

‘Van Eck’ is de installateur met een totaal concept voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring en staan bekend om kwaliteit en innovatieve toepassingen in allerlei sectoren. Een toonaangevend installatiebedrijf zowel voor vakkundige aanleg van nieuwe (elektrotechnische) installaties als renovatie van bestaande.

Kwaliteit, innovatie en veelzijdigheid in elektrotechniek, telematica en beveiliging.