Elektrotechniek
Verlichting

Verlichtingsplan

Advies over aanleg van een efficiënt verlichtingsplan voor zowel binnen als buiten uw bedrijfspand met een minimaal stroomverbruik en zoveel mogelijk energiebesparing. Een hoogfrequent verlichtingssysteem levert een enorme besparing in de stroomkosten. Met een goed verlichtingsplan voor buiten wordt de kans op inbraken verkleind.

Aanlichten monumenten

Wij bieden diverse mogelijkheden voor totale verlichting en het aanlichten van monumentale panden, rekening houdend met lichtvervuiling.

Lichtmasten

Installeren en onderhouden van terreinverlichting, verlichting van bedrijfsterreinen en andere lichtmasten, die we met hulp van een hoogwerker kunnen monteren.

Nachtverlichting

Diverse mogelijkheden voor verlichting met energiebesparende LED-nachtverlichting. 

Verlichting van loopstallen

Advies en aanleg van verlichting open loopstallen en megastallen met speciale agri-led-lampen. Het juiste aantal lampen per m2 is hierbij van groot belang. Bijzonder aspect hierbij is de melkproductieverhoging bij het juiste lichtniveau. Door toepassing van een dag-nachtregeling worden de dieren actiever, vruchtbaarder en geven meer melk.

Over Van Eck

‘Van Eck’ is de installateur met een totaal concept voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring en staan bekend om kwaliteit en innovatieve toepassingen in allerlei sectoren. Een toonaangevend installatiebedrijf zowel voor vakkundige aanleg van nieuwe (elektrotechnische) installaties als renovatie van bestaande.

Kwaliteit, innovatie en veelzijdigheid in elektrotechniek, telematica en beveiliging.