Vacatures

Wij zijn een installateur met een totaal concept voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud van alle werkzaamheden op het gebied van Elektrotechniek, Telematica en Beveiliging. Wij zijn werkzaam voor grote en kleine (industriële) bedrijven en particulieren voornamelijk in de regio Midden Nederland.

Wij hebben jarenlange ervaring en staan bekend om kwaliteit en innovatieve toepassingen in allerlei sectoren. In totaal heeft Van Eck 40 medewerkers.

Ter versterking van ons huidige team zijn wij op zoek naar:

Leerling monteur

Gemotiveerd en geïnteresseerd om het vak elektrotechniek te leren en bereid om naast je werk een studie te volgen? Dan zoeken we jou!

Monteur Service/storingen

Heb jij enkele jaren ervaring als monteur service/storingen en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Monteur Telematica en Beveiliging

Ben jij monteur met een voorliefde voor beveiligingssystemen?

Dan gaan wij graag met je in gesprek!

Monteur Elektrotechniek

  • Verrichten van montagewerkzaamheden aan elektrotechnische installaties;
  • Zelfstandig functioneren en in sommige gevallen, afhankelijk van de omvang van het project, onder een leidinggevend monteur;
  • Grote affiniteit met elektrotechnische installaties;
  • Het vermogen om rustig en duidelijk te communiceren met klant en projectleider;

Over Van Eck

‘Van Eck’ is de installateur met een totaal concept voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring en staan bekend om kwaliteit en innovatieve toepassingen in allerlei sectoren. Een toonaangevend installatiebedrijf zowel voor vakkundige aanleg van nieuwe (elektrotechnische) installaties als renovatie van bestaande.

Kwaliteit, innovatie en veelzijdigheid in elektrotechniek, telematica en beveiliging.