Service & Onderhoud

Zorgeloos onderhoud door "Van Eck"

Voor service en onderhoud aan al uw gebouwen, installaties en apparatuur kunt u een beroep doen op ‘Van Eck’, uw Duurzame Installateur. Wij beschikken over de deskundigheid, ervaring en apparatuur om u optimaal van dienst te zijn. Onderhoud is één van de belangrijkste voorwaarden voor een probleemloze de bedrijfsvoering en is nog wel eens een ondergeschoven kindje.

Geef het regulier onderhoud in één hand

Met een goed en regulier onderhoud door een deskundig technicus voorkomt u mankementen die u uiteindelijk veel geld kunnen kosten en die uw bedrijfsvoering ernstige schade kunnen toebrengen. Door al het onderhoud in één hand te geven aan ‘Van Eck’ weet u zeker dat er geen aspecten aan de aandacht ontglippen. Wij werken namelijk met een totaal aanpak, waarbij alle onderdelen van uw bedrijf in beeld komen.

Onderhoud aan al uw installaties en apparatuur

Neem contact met ons op om uw onderhoudsbehoefte te bespreken. Bij door ons aangelegde installaties zullen wij u vanzelfsprekend altijd een onderhoudscontract aanbieden. Dit contract is afgestemd op de onderhoudsbehoefte in uw bedrijf, bij gebruik van de door ons geplaatste machines en installaties. 

Maar ook voor bestaande installaties, apparaten en leidingen die door derden zijn geplaatst, kunt u ons inschakelen. Wij zorgen voor een aantrekkelijk geprijsd onderhoud dat voldoet aan alle eisen. U heeft er geen omkijken naar en weet dat het met het onderhoud goed zit.

Onderhoud is essentieel voor uw veiligheid

Ook in het licht van uw verzekeringen, die onderhoud aan uw apparaten en technische installaties eisen, is een onderhoudsplan van belang. Maar in de eerste plaats zijn het de veiligheid van uzelf en uw medewerkers die service en onderhoud van het grootste belang maken. Bezuinig hier dus niet op want uiteindelijk zijn de kosten vele malen hoger.

Service in spoedgevallen

Er kan altijd een onverwacht probleem optreden, daarom werken wij ook op afroep om u te helpen in geval van nood. Met ons antwoordsysteem zijn wij altijd optimaal bereikbaar voor spoedgevallen. 

Wij hebben volledig ingerichte service- en montagewagens, die 24 uur per etmaal voor u klaarstaan. Deze service is ook beschikbaar voor projecten die niet door ons zijn uitgevoerd.

U belt, wij komen! Tel.: 0418-651341

Een veilig idee!

Noodstroomvoorzieningen

Levering, onderhoud en aansluiting van standaard- en klantspecifieke noodstroomaggregaten, handmatig (door het donker heen) of volautomatisch.De installatie van een noodstroomaggregaat, aangevuld met UPS-beheer levert een enorme kostenbesparing door gegarandeerde doorwerktijd bij stroomuitval.De installaties variëren van 10 tot 1600 KVA en zijn bedrijfszeker. Er zijn diverse installaties, voorzien van geluiddempingen en speciale behuizingen. Het is belangrijk de noodstroominstallaties goed te onderhouden en controleren, teneinde de betrouwbaarheid te waarborgen. Hiervoor bieden wij een uitgebreid servicepakket voor preventief onderhoud.

Contact

Wilt u een keer vrijblijvend met ons praten over het onderhoud in uw bedrijf? Neem dan hier contact met ons op en wij bekijken samen met u wat de beste aanpak is.

Over Van Eck

‘Van Eck’ is de installateur met een totaal concept voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring en staan bekend om kwaliteit en innovatieve toepassingen in allerlei sectoren. Een toonaangevend installatiebedrijf zowel voor vakkundige aanleg van nieuwe (elektrotechnische) installaties als renovatie van bestaande.

Kwaliteit, innovatie en veelzijdigheid in elektrotechniek, telematica en beveiliging.